Mednarodna razstava navtike 2017 – Marina Portorož 4. – 7. Maj 

Vikend za doživet. Verjamemo v lepo vreme, saj se bo sonce nedvomno prišlo ogledovat v spolirana vodna plovila. 

Pa Poglejmo kaj prinaša letošnja INTERNAUTICA, ki je nedvomno je najpomembnejši jadranski navtični sejem. Predstavili bodo zadnje novosti in dosežke svetovne navtične industrije. Razstavljavci bodo predstavljali predvsem navtično opremo, ponudbo storitev, raznovrstne navtične pripomočke, športna oblačila, obutev, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa si boste lahko ogledali veliko zanimivih novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht in jadrnic.

Kaj se bo dogajalo. Premierno dodo predstavili številne modele novih motornih jaht, jadrnic in športnih čolnov, energetsko-učinkovite zasnove plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih in hibridnih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje. Novosti: ABSOLUTE 58 fly, BAVARIA CRUISER 34, CRANCHI E52F in E52S, ADLER YACHT SUPREMA 76 FLY, ELAN GT5, BENETEAU OCEANIS 38.1, GREENLINE 36, PRINCESS 49, EXPLORER 58 PILOT HOUSE, CAPELLI TEMPEST 570, kar je seveda le nekaj zvenečih imen letošnjih razstavljavcev.

Poleg Internautica SUP Championship 2017, ki šteje za državno prvenstvo na razdalji 16 km in velja tudi kot ena od kvalifikacijskih tekem za nastop na svetovnem prvenstvu v septembru 2017 na Danskem in tradicionalne regate starodobnih plovil in predstavitve starodobnih vozil, so napovedani številni zabavni in zanimivi družabni dogodki, med ostalim tudi predstavitve varnostnih postopkov v primeru reševanja plovil ter novosti s področja pomorske zakonodaje in izobraževanja.

Nadaljuje se izbor najboljših plovil za naslov »Jadransko plovila leta« in prav na Internautici bo ponovno organizirana razglasitev zmagovalcev za leto 2017 in podelitev priznanj.

Mi ga ne bomo zamudili. Sonce, dobra hrana in pa seveda morje. Portorož bo nedvomno pričaral vikend, ki predstavlja uvod v letošnje poletje. Najbolj pogumni bomo “morda” v vodi tisti malo manj na plaži večina pa najbrž na razstavi, ki jo pa bodo zamudili le redki. Zakaj? Cene so sprejemljive, 10€/dan, ki se na Internautici začne ob 11:00 uri in traja do 19:00. V predprodaji pa lahko karto kupite za 6€, odvisno od dneva obiska. Nakup karte na sistemu Eventim. Se vidimo.

Najami jadrnico. Preveri termine, dodatne storitve in cene.

S klikom na  "Preveri termine" vas bomo redirektali na stran našega partnerja.

V podjetju EVITEL d.o.o. uporabljamo vaše podatke samo za uspešen proces rezervacije. Obveščali vas bomo o novostih v tedenskem emailu, ki ga lahko kadarkoli izklopite. S prijavo sodelujete v nagradni igri.

Tanja

Po kliku na "Preveri termine" lahko izbirate med našo ponudbo jadrnic. Na voljo sem vam na telefonu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.