Pogoji uporabe – Pravilnik o zasebnosti – Pogoji Nagradne igre

Splošni pogoji Upravljavec spletne strani www.jadraj.si v nadaljevanju (upravljalec) je podjetje Evidel. d.o.o. Ob Poleni 23, 2230 Lenart v Slovenskih Goricah v in je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Upravljavec uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov. Za potrebe poslovanja upravljalec zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov elektronske pošte in kontaktno telefonsko številko (po želji uporabnika). Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP-naslovi, s katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. Na vaš računalnik lahko upravljalec shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), piškotke sistema Google Analytics (za anonimno analizo obiskov spletnega mesta) ter piškotke vtičnika za družbena omrežja AddThis (v kolikor uporabite njihovo storitev na naši spletni strani).
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku upravljalca shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo, ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca dalj časa.
Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje, da bodo kakršni koli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.jadraj.si, v celoti ostali v lasti ponudnika in če ni v teh Pogojih uporabe izrecno opredeljeno drugače, vaših podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam, razen v omejenem primeru: (1) ponudniku storitev spletnega gostovanja in našim poslovnim partnerjem, ki nam pomagajo, da lahko naše storitve tudi stvarno uporabljate, kot je izbira termina, izračun cen jadranja in obdelava naročila, ampak naše partnerje obvezujemo, da vaše podatke uporabljajo izrecno v skladu teh Pogojev uporabe: (2) če verjamemo, da je razkritje razumno potrebno da se (a) zadovolji veljavna zakonodaja, predpisi, pravni postopki ali izvršljive vladne zahteve; (b) odkriva, preprečuje ali drugače obravnava nezakonite ali domnevno nezakonite dejavnosti; ali (c) zaščiti varnost, pravice ali lastnino upravljalca, javnosti, ali katero koli drugo osebo v povezavi z združitvijo, prevzemom, stečajem, reorganizacijo posla ali drugega postopka, ki vključuje upravljalca in zahteva prenos podatkov.
Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadar koli posredujete preko elektronske pošte jadraj@siol.net Vse piškotke lahko izbrišete ali onemogočite tudi z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika.
Spletna stran www.jadraj.si vsebuje povezave tudi na druge spletne strani. Za pogoje poslovanja, pravila zasebnosti, zaščito in varnost na drugih spletnih straneh, ki jih obiščete, ni odgovoren upravljavec. Priporočamo, da si pogoje preberete.
S temi Pogoji uporabe se strinjate s klikom na gumb “Ok” v spodnjem okencu. Z vsako nadaljno uporabo spletne strani www.jadraj.si se strinjate s temi Pogoji uporabe zato vam obvestila o piškotkih ne bomo več prikazovali. V kolikor se ne strinjate s Pogoji uporabe enostavno zapustite to spletno mesto.

Lenart v Slovenskih goricah, dne 1.4.2017